Skip to main content

50 plus beurs 2017

Nog 10 dagen en dan opent de 50 plus beurs voor de 25e keer haar deuren voor de dit maal feestelijke Silver Edition van dit inmiddels jaarlijks terugkerende evenement. Van 19 t/m 23 september 2017 kun je in de Jaarbeurshallen te Utrecht met talrijke andere 50-plussers genieten van alles wat dit evenement te bieden heeft. In 1993 werd de 50 plus beurs voor de eerste keer georganiseerd en wel in Den Haag. Toenmalig minister Hedy d’Ancona opende deze 1e editie. 50 Plus klonk toen heel oud en zeker niet hip. Dat is inmiddels wel veranderd. Uiteindelijk ben je ook maar net zo oud als je je voelt en zijn wij 50 plussers een stuk minder oud dan toen blijkbaar werd gedacht.

Waar het aantal bezoekers destijds 9000 personen betrof is dit aantal inmiddels uitgegroeid tot 100.000. Ook de hoeveelheid exposanten, in 1993 waren dit er 96, is aanzienlijk gestegen. Vorig jaar waren dit er al 500, maar dit jaar wordt dit aantal weer overtroffen en zijn er maar liefst 600 stands, allemaal boordevol informatie en aanbiedingen.

In de loop der jaren zijn er ook edities geweest met een zogenaamd hoofdthema, zoals ‘Het leven is verleidelijk (2006), 'Maak de toekomst mee' (2009) en 'Tijd om te genieten!' in 2010. Een mooi thema deze laatste. In de drukke tijd waar we nu in leven zou je dat soms bijna vergeten. Een echt thema is er dit jaar niet, maar wie de teksten van de website van de 50 Plus Beurs leest zou dit kunnen invullen met het thema ‘vier het leven en alles wat het leven je biedt’. Is ook een goede!

Wat hetzelfde is gebleven is natuurlijk de doelgroep. Zoals de naam al doet vermoeden zijn dat de 50-plussers onder ons maar dat is onderhand wel bekend. Ook de jaarlijks terugkerende thema’s zijn min of meer hetzelfde. De 6 thema’s van deze zilveren editie zijn: Vakantie, Vrije Tijd, Wonen, Mode & Beauty, Gezondheid en Maatschappij. Verder kan er een autoplein bezocht worden waar de nieuwste modellen van alle topmerken staan tentoongesteld. Ook is het mogelijk om te kijken naar een modeshow, of om  een Computer cursus, Fittest, Beautyscan of Fietstest te doen. Om je eigen mogelijkheden verder te bekijken worden er allerlei workshops gegevens zoals beeldhouwen, glasbewerking, keramiek en schilderen en natuurlijk zijn er optredens met zang en dans. Heb je altijd gedroomd van een carrière als model? Pak je kans want speciaal voor deze editie is er een 50 Silver Model verkiezing. De confectiemaat maakt niet uit, als je maar lekker in je vel zit en dat uitstraalt.

Dit speciale zilveren jubileum wordt gevierd met een Silver Surprise en de Silver Show. En dit cadeau, de Silver Surprise, kan heel groot zijn. Zo biedt Oad een reis naar Wenen, Molenaar een badkamerrenovatie, Fit For Free een sportabonnement en Plus Magazine zelfs een cruise naar Groenland voor 2 personen aan. Na het bezoek aan de beurs kun je naar de feestelijke Silver Show waaraan klinkende namen, zoals Karin Bloemen, Mariska van Kolck, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen meewerken.

Kortom deze speciale editie van de 50plusbeurs is echt de moeite waard. Zien we elkaar daar?

Voor het gehele programma, het bestellen van tickets met korting en meer informatie over de beurs verwijs ik u graag naar de officiële 50plus Beurs Silver Edition website.

Geen reacties

Prikbord Berichten'beurs'

Bericht

hoi coco,
ik wil je wel beter leren kennen
ik ben niet een echte terras zitter
ik ben meer een active persoon
maar ik ken zutphen wel
ik ben het deur voor deur afgelopen aan beide zijden van de rivier
ik ben in ede namelijk de organisator van een collecte
maar ik wil zelfs graag met je wandelen fietsen of eens naar de hal voor een beurs bij jouw
laat maar horen
groeten van peter66jede

Geplaatst door peter op 15 juni 2020 om 13:37

OFFLINE vriendschap gezocht m/v omgeving Barneveld

Hoi, ik ben een vrolijke spontane vrouw van 54 en ben op zoek naar leuke mensen waar ik af toe iets leuks mee kan ondernemen, shoppen, dagjes uit, een beurs, een terrasje pakken of gewoon lekker kletsen met een hapje en een drankje. Ik hou van dansen en ga graag af en toe naar een 60/7-/80's party of een ouwelulledisco. Ook zou ik graag op dansles willen: salsa, bachata, tango enz. Dus voel je je als man aangesproken, reageer dan. Heb jaren ballroom en latin gedanst, ben geen beginneling, maar wil best opnieuw beginnen. Mis het enorm.
PS: Ben niet op zoek naar een relatie.

Geplaatst door Esty op 23 april 2019 om 01:14