Skip to main content

Mijn 50 plus korting top 10

Nadat ik in het vorige blog had geschreven over 50 plus korting heb ik mij nog eens goed verdiept in welke kortingen voor ons, 50 plussers,  interessant kunnen zijn.

Want zeg nou zelf; het is toch altijd leuk als je niet het volle pond voor iets hoeft te betalen en waarom zou je geen gebruikmaken van kortingen die speciaal voor onze leeftijdsgroep zijn bedoeld?

Na enig speurwerk op het  internet ben ik tot de conclusie gekomen dat er best veel mogelijkheden zijn. Er zijn verschillende vergelijkingssites, bijvoorbeeld met betrekking tot zorgverzekering, waar je kunt zien welke verzekeringmaatschappijen de beste korting voor 50 plussers geven.

Wat mij ook is opgevallen dat er kortingen in verschillende sectoren/branches te vinden zijn. Zo is er voor elk wat wils en echt wel voordeel te behalen. Mijn favoriete 50 plus korting top 10 deel ik hier graag met jullie.

Ben benieuwd of hier onderwerpen bij zitten die nog niet bekend waren en waar wellicht gebruik van kan worden gemaakt.

In ieder geval wens ik jullie veel voordeel toe

Top 10

Geen reacties