Skip to main content

Over ons

GewoonVriendschap.nl is dé site waar je als 50-plusser op zoek kunt gaan naar andere 50-plussers voor vriendschap. Wij vroegen ons af: als je online een partner voor een leuke relatie kunt vinden, waarom zou je dan niet kunnen zoeken naar 'gewoon' een gezellige vriend of vriendin?

In onze haastige maatschappij vergeten we wel eens hoe belangrijk menselijk contact is. Een belangstellende vraag, een hand op je schouder, een goed gesprek. Waar sommige vriendschappen voor eeuwig lijken te zijn, verwateren andere. Omstandigheden veranderen, mensen veranderen.

Wat is vriendschap? Dat is heel persoonlijk. Vriendschap is voor iedereen verschillend.
Maar wat voor elke vriendschap geldt, is dat het gebaseerd is op een gemeenschappelijke interesse. En dat kan iets heel kleins zijn!

Op GewoonVriendschap.nl kun je op een laagdrempelige manier nieuwe mensen leren kennen en vrienden zoeken. Andere 50-plussers die net als jij niet op zoek zijn naar een partner, maar naar leeftijdsgenoten om hobby’s en interesses mee te delen. Sportieve activiteiten, gezellige bezigheden, maar ook culturele activiteiten. Toekomstige contacten, gebaseerd op vriendschap.

Op onze site vind je ook een overzicht van activiteiten die je met je nieuwe vrienden kunt ondernemen. Want of je nu een sportmaatje zoekt, een vriend of vriendin om mee te winkelen, te dansen of naar het museum te gaan. Sommige activiteiten zijn toch leuker om samen te doen?

Wij wensen jullie veel gezellige en mooie vriendschappen toe.
GewoonVriendschap.nl, niets meer en niets minder!

Technische ondersteuning brambring.nl en BLC