Skip to main content

50PlusBeurs 2016

Het is inmiddels weer wat maanden geleden dat ik de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs te Utrecht heb bezocht. Het was een drukte van belang. Ik heb genoten van alles wat daar te zien en ook te horen is. Onder het genot van een taartje heb ik geluisterd naar Cor Bakker en uit volle borst meegezongen met het bekende lied van Ramses Shaffy ‘Laat me’. Het leek wel een groot koor zoals iedereen meezong. Genieten! Omdat ik altijd al heb willen leren pokeren was ik blij verrast dat je zelfs hiervoor een soort spoedcursus kon volgen. Niet dat ik nu direct het hele spel beheers en aan grote toernooien kan gaan meedoen, maar iets heb ik er wel van opgestoken. Eigenlijk is de 50PlusBeurs best iets om trots op te zien. Het was dit jaar de 24e keer dat dit grootse evenement werd georganiseerd. Tevens heet deze beurs het grootste evenement ter wereld voor de actieve 50-plusser te zijn. Tenminste, zo wordt gezegd. Op zich niet zo gek dat dit al jaren veel bezoekers trekt. Het aantal 50-plussers in Nederland bedraagt op dit moment ruim 6 miljoen en neemt nog steeds toe. De verwachting is dat in 2019 meer dan de helft van de volwassen Nederlanders uit 50-plussers zal bestaan.

Met meer dan 500 stands en workshops heb je wel een dag nodig om alles gezien te hebben. Het aanbod is heel gevarieerd. Van vakanties, elektrische fietsen, wonen, gezondheid, mode & beauty tot een stand waar je de allerlaatste snufjes op het gebied van computers kunt bezoeken aan toe.

Ik heb de datum van de 50 plus beurs 2017 al in m’n agenda gezet.

De volgende beurs is ook terug te vinden in onze agenda.

Geen reacties