Skip to main content

50PlusBeurs 2016

Het is inmiddels weer wat maanden geleden dat ik de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs te Utrecht heb bezocht. Het was een drukte van belang . Ik heb genoten van alles wat daar te zien en ook te horen is. Onder het genot van een taartje heb ik geluisterd naar Cor Bakker en uit volle borst meegezongen met het bekende lied van Ramses Shaffy ‘Laat me’. Het leek wel een groot koor zoals iedereen meezong. Genieten! Omdat ik altijd al heb willen leren pokeren was ik blij verrast dat je zelfs hiervoor een soort spoedcursus kon volgen. Niet dat ik nu direct het hele spel beheers en aan grote toernooien kan gaan meedoen, maar iets heb ik er wel van opgestoken. Eigenlijk is de 50PlusBeurs best iets om trots op te zien. Het was dit jaar de 24e keer dat dit grootse evenement werd georganiseerd. Tevens heet deze beurs het grootste evenement ter wereld voor de actieve 50-plusser te zijn. Tenminste zo wordt gezegd. Op zich niet zo gek dat dit al jaren veel bezoekers trekt. Het aantal 50-plussers in Nederland bedraagt op dit moment ruim 6 miljoen en neemt nog steeds toe. De verwachting is dat in 2019 meer dan de helft van de volwassen Nederlanders uit 50-plussers zal bestaan.

Met meer dan 500 stands en workshops heb je wel een dag nodig om alles gezien te hebben. Het aanbod is heel gevarieerd. Van vakanties, elektrische fietsen, wonen, gezondheid, mode & beauty tot een stand waar je de allerlaatste snufjes op het gebied van computers kunt bezoeken aan toe.
Ik heb de datum van de 50PlusBeurs 2017 al in m’n agenda gezet.

Geen reacties

Prikbord Berichten'beurs'

Bericht

hoi coco,
ik wil je wel beter leren kennen
ik ben niet een echte terras zitter
ik ben meer een active persoon
maar ik ken zutphen wel
ik ben het deur voor deur afgelopen aan beide zijden van de rivier
ik ben in ede namelijk de organisator van een collecte
maar ik wil zelfs graag met je wandelen fietsen of eens naar de hal voor een beurs bij jouw
laat maar horen
groeten van peter66jede

Geplaatst door peter op 15 juni 2020 om 13:37

OFFLINE vriendschap gezocht m/v omgeving Barneveld

Hoi, ik ben een vrolijke spontane vrouw van 54 en ben op zoek naar leuke mensen waar ik af toe iets leuks mee kan ondernemen, shoppen, dagjes uit, een beurs, een terrasje pakken of gewoon lekker kletsen met een hapje en een drankje. Ik hou van dansen en ga graag af en toe naar een 60/7-/80's party of een ouwelulledisco. Ook zou ik graag op dansles willen: salsa, bachata, tango enz. Dus voel je je als man aangesproken, reageer dan. Heb jaren ballroom en latin gedanst, ben geen beginneling, maar wil best opnieuw beginnen. Mis het enorm.
PS: Ben niet op zoek naar een relatie.

Geplaatst door Esty op 23 april 2019 om 01:14