Skip to main content

L.O.E.S. op de camping

Wisselvallig….

En ja hoor het is weer zover, staan we weer een weekendje op de camping met de camper en we zitten alweer binnen! Want… het regent, en de hele dag komt het met bakken uit de hemel. Gelukkig is onze camper een beetje ons tweede huisje, we hebben hier alles, boeken, laptop, natje, droogje, radio en zelfs een TV. Wij komen zo de dag wel door. Ik heb toch medelijden met alle gezinnen die nu in een tentje zitten en die in dit weer hun welverdiende vakantie moeten doorbrengen. Het heeft al zoveel geregend deze week, de afgelopen week was het erg wisselvallig maar ik begreep vandaag van de weerman dat dit de slechtste dag is van deze week.

Ik denk aan het mooie nummer van Rob de Nijs “zachtjes tikt de regen tegen het zolderraam” en voor morgen hoop ik dat we kunnen denken aan het mooie nummer van U2, “Beautiful Day”.

L.O.E.S.

30 juli 2021

 

 

Geen reacties

Prikbord Berichten 'Fietsen en e-bike'

Profiel foto van Gerrit

Museum en natuur wandelingen ,fietsen en shoppen

Hoi, zou het leuk vinden om hier een vriendin te ontmoeten die ook in de regio Rijmond woon. Ik wandel en fiets graag. Museum en kringloopwinkels /rommelmarkten. Stedentrips en vakantie. Vindt je dat ook leuk, reager dan lijkt me gezellig. Gr Gerard,
Geplaatst door Gerrit op 28 maart 2024 om 07:16
Profiel foto van Cees

Wandel/fietsmaatje

Zoek een gezellig fiets/wandelmaatje om mooie tochten mee te gaan maken. Een wandeling door het bos of langs het strand. Ook een fietstocht(je) op mijn e-bike vind ik altijd heerlijk, lekker genieten van de natuur. Ben ook in het bezit van een fietsendrager voor op de auto, kan dus overal starten voor een tochtje. Vind je wandelen of fietsen ook fijn, laat dan iets van je horen.
Geplaatst door Cees op 18 maart 2024 om 09:37
Profiel foto van Corry

Wandelen/ fietsen

Hoi, wie heeft er zin om te gaan wandelen of fietsen in de omgeving van Utrecht?
Geplaatst door Corry op 03 maart 2024 om 10:03
Profiel foto van Janny

gezellige actieve man gezocht

Hoi ik ben 75 jaar en zoek een man (uit Noord Holland) die van gezelligheid houd en om samen leuke dingen mee te ondernemen. Mijn hobby's zijn wandelen, fietsen, lezen, uit eten en terrasje pakken
Geplaatst door Janny op 21 januari 2024 om 09:21