Skip to main content

Peter R. de Vries

Onze Peter

We hebben elkaar nooit gekend maar het doet mij heel veel nu jij er niet meer bent. Vorige week heb ik een paar kaarsjes voor je gebrand maar ergens wist ik dat er teveel schade was aangericht en dat je hier niet meer terug zou komen. Alles wat ik van je zag of wat ik van je las boeide mij altijd enorm. Vooral de uitzending van Joran van der Sloot staat nog in mijn geheugen gegrift. Je gaf ons hoop en het gevoel van veiligheid, een gevoel dat we zo nodig hebben. Vanmiddag sprak ik met mijn zoon over jou en hij zei: ‘Ik kan niet tegen onrecht en Peter R de Vries die ging ervoor om dat altijd op te lossen, hij wilde ons weer veilig laten voelen’.

Wat hadden wij het allemaal mooi gevonden als jij weer op RTL te zien zou zijn en dan zou zeggen: ‘Ik ben er weer, het was een moeilijke klus. Deze zaak heb ik zelf even opgelost. En nu gaan we weer verder met de verdwijningszaak van Tanja Groen’. Was het maar zo, maar de waarheid is nu anders. De waarheid is soms keihard en dat weet jij als geen ander. In mijn gedachten zul jij altijd de vechter zijn voor de waarheid en ik denk dat niemand jou ooit kan vervangen.  Peter, weet dat je mij en vele Nederlanders hebt geraakt door de Peter te zijn die wij allemaal denken gekend te hebben.

Rust zacht,

download

 

L.O.E.S.

21 juli 2012

Geen reacties