Skip to main content

L.O.E.S. Fietsen met de E-bike

Hand in hand…..

Als we tijd hebben gaan we vaak wandelen en nemen dan heerlijk de hond mee. Maar sinds we allebei een E-bike hebben wil mijn man steeds vaker fietsen. En natuurlijk het liefst samen. Onze dagelijkse wandelingen vind ik fijn, maar om nu ook nog te fietsen…….

Zelf fiets ik niet zo graag en na een drie kwartier krijg ik vaak pijn in mijn achterste, ik fiets liever met een bestemming. En na een uur fietsen merk ik dat het me begint te vervelen en helaas moeten de fietstochten van mijn man steeds langer duren. De weekenden fiets ik steeds vaker mee, dan heb ik wat meer tijd en het is toch gezond en je doet dan toch iets samen.

Nou ja samen, we fietsen vaak achter elkaar.

Ik kan niet altijd zeggen dat fietsen zo gezond is want steeds vaker eindigen we met een stuk appeltaart met slagroom of soms bier met bitterballen, want ja dat hebben we wel verdiend na een ‘lange’ fietstocht.

Zelf blijf ik wandelen een stuk gezelliger vinden. Met wandelen lopen we dan gezellig naast elkaar, we lopen hand in hand en kletsen over van alles en nog wat. Ach, het belangrijkste is dat we samen kunnen genieten van het buiten zijn in de natuur.

L.O.E.S.

6 augustus 2021

 Elektrische fiets

Geen reacties

Prikbord Berichten 'Fietsen en e-bike'

Fiets/wandelmaatje

Hoi, zoek een gezellig en sportief wandel en/of fietsmaatje om mooie tochten mee te gaan maken. Onderweg een terrasje opzoeken voor wat te drinken of eten. Lekker genieten van de rust en de natuur.  Ben inzet het bezit van een fietsendrager dus ik kan alle kanten op om ergens te starten voor een tochtje. Lijkt het je ook leuk, reageer dan en misschien wandelen of fietsen we binnenkort eens samen.
 
 
Geplaatst door Cees op 31 oktober 2023 om 16:19

Gezelligheid gezocht (Noord-Holland)

Hallo, ik ben nieuw hier .... Leuke gezellige mensen gezocht om er samen op uit te gaan. Liefst regio Noord-Holland, b.v. koffie/thee drinken, terrasje pakken, fietsen, museum, theater of etentje, kletsen over diverse dingen.
Geplaatst door Irene op 07 juli 2023 om 10:46

Leuke vriend(en) gezocht!

Ik ben een actieve man van 66, sta positief in het leven en geniet daar volop van en ben op zoek naar een gezellige vriend. Aan vriendinnen heb ik geen gebrek. Samen gezellig op pad. Wandelen en/of fietsen. Bezoeken van een theater, filmhuis, museum, sauna of ... Terrasje doen is ook altijd prima. Enige afstand is voor mij geen bezwaar. Reageer gewoon! Een keer kennismaken kan nooit geen kwaad.
Geplaatst door Philip op 03 juli 2023 om 20:44

Gezellig koffie drinken

Ik zoek een leuke vriendin  om gezellig koffie te drinken Of om lekker te gaan fietsen  of andere leuke dingen mee te doen liefst opgegeven Amersfoort
Geplaatst door Mathilde op 03 juli 2023 om 11:41