Skip to main content

L.O.E.S. Fietsen met de E-bike

Hand in hand…..

Als we tijd hebben gaan we vaak wandelen en nemen dan heerlijk de hond mee. Maar sinds we allebei een E-bike hebben wil mijn man steeds vaker fietsen. En natuurlijk het liefst samen. Onze dagelijkse wandelingen vind ik fijn, maar om nu ook nog te fietsen…….

Zelf fiets ik niet zo graag en na een drie kwartier krijg ik vaak pijn in mijn achterste, ik fiets liever met een bestemming. En na een uur fietsen merk ik dat het me begint te vervelen en helaas moeten de fietstochten van mijn man steeds langer duren. De weekenden fiets ik steeds vaker mee, dan heb ik wat meer tijd en het is toch gezond en je doet dan toch iets samen.

Nou ja samen, we fietsen vaak achter elkaar.

Ik kan niet altijd zeggen dat fietsen zo gezond is want steeds vaker eindigen we met een stuk appeltaart met slagroom of soms bier met bitterballen, want ja dat hebben we wel verdiend na een ‘lange’ fietstocht.

Zelf blijf ik wandelen een stuk gezelliger vinden. Met wandelen lopen we dan gezellig naast elkaar, we lopen hand in hand en kletsen over van alles en nog wat. Ach, het belangrijkste is dat we samen kunnen genieten van het buiten zijn in de natuur.

L.O.E.S.

6 augustus 2021

 Elektrische fiets

Geen reacties

Prikbord Berichten 'Fietsen en e-bike'

Profiel foto van Gerrit

Museum en natuur wandelingen ,fietsen en shoppen

Hoi, zou het leuk vinden om hier een vriendin te ontmoeten die ook in de regio Rijmond woon. Ik wandel en fiets graag. Museum en kringloopwinkels /rommelmarkten. Stedentrips en vakantie. Vindt je dat ook leuk, reager dan lijkt me gezellig. Gr Gerard,
Geplaatst door Gerrit op 28 maart 2024 om 07:16
Profiel foto van Cees

Wandel/fietsmaatje

Zoek een gezellig fiets/wandelmaatje om mooie tochten mee te gaan maken. Een wandeling door het bos of langs het strand. Ook een fietstocht(je) op mijn e-bike vind ik altijd heerlijk, lekker genieten van de natuur. Ben ook in het bezit van een fietsendrager voor op de auto, kan dus overal starten voor een tochtje. Vind je wandelen of fietsen ook fijn, laat dan iets van je horen.
Geplaatst door Cees op 18 maart 2024 om 09:37
Profiel foto van Corry

Wandelen/ fietsen

Hoi, wie heeft er zin om te gaan wandelen of fietsen in de omgeving van Utrecht?
Geplaatst door Corry op 03 maart 2024 om 10:03
Profiel foto van Janny

gezellige actieve man gezocht

Hoi ik ben 75 jaar en zoek een man (uit Noord Holland) die van gezelligheid houd en om samen leuke dingen mee te ondernemen. Mijn hobby's zijn wandelen, fietsen, lezen, uit eten en terrasje pakken
Geplaatst door Janny op 21 januari 2024 om 09:21