Skip to main content

L.O.E.S. met de camper op vakantie

Loes is hip…..

Het is alweer 4 jaar geleden dat wij onze camper kochten. Vrienden van ons reageerden een beetje verbaasd, zijn jullie niet te jong voor een camper? Dat is toch iets voor bejaarden, voor als je met pensioen bent?

Wij zijn zo blij met onze camper en tegenwoordig is het zelfs hartstikke hip. Door corona zijn de verkoopcijfers enorm gestegen, jongere mensen, gezinnen met kinderen, iedereen wil een camper. Nu zijn veel vrienden jaloers op onze camper.

Wat is er nou zo heerlijk aan een camper? Zodra wij achter het stuur kruipen hebben wij het gevoel van vakantie. Geen wachten op de vliegvelden, geen rompslomp met het koppelen van een caravan of met het opzetten van een tent. Zodra je instapt begint het avontuur, en geen idee waar we ’s avonds slapen, alles is goed.

Ik heb er lang naar uitgekeken, maar deze week gaan we weer op pad. Nederland schijnt wat drukker te worden, maar dankzij de versoepelingen hebben wij ervoor gekozen om richting Italië te gaan.

Ik wens jullie allemaal een fijne vakantie!

L.O.E.S.

9 juli 2021

  LOES_camper.jpg

Geen reacties

Prikbord Berichten 'Vakantie'

Profiel foto van Gerrit

Samen leuke dingen ondernemen

Hallo, Ben jij die leuke ,gezellig vrouw die ik zoek. En ook nog van het leven ,wil genieten van alle mooie dingen in het leven. Bij voorbeeld om te wandelen te fietsen of te fotograferen een terrasje pakken, of samsn leuke dingen doen,zoals stedentrips ,vakantie en dorpjes en steden bezoeken. Of gezellig winkelen in groten steden. Samen een mooie tijd belevenen alles samen kennen delen en er zijn voor elkaar. En vriendschap, een latrelatie. Wil jij dat ook, laat dan wat van je horen. Want het is samen leuker en gezelliger dan alleen. Gr Gerrit,
Geplaatst door Gerrit op 01 mei 2024 om 12:10
Profiel foto van Gerrit

Museum en natuur wandelingen ,fietsen en shoppen

Hoi, zou het leuk vinden om hier een vriendin te ontmoeten die ook in de regio Rijmond woon. Ik wandel en fiets graag. Museum en kringloopwinkels /rommelmarkten. Stedentrips en vakantie. Vindt je dat ook leuk, reager dan lijkt me gezellig. Gr Gerard,
Geplaatst door Gerrit op 28 maart 2024 om 07:16
Profiel foto van Gerrit

Een leuke gezellige reis vriendin / maatje

Hallo zoek een leuke vriendin / maatje. Om samen leuke reisjes te maken. Met de bus of met eigen vervoer. Bijvoorbeeld een vakantie, B&B , appartement of hotel. En wie weet tot snel en wordt het een mooie vriendschap. Groetjs Gerrit.
Geplaatst door Gerrit op 29 februari 2024 om 08:00