Skip to main content

L.O.E.S. de corona versoepelingen

Heerlijk, die versoepelingen……

Wat heb ik genoten van het mooie weer de afgelopen dagen. Heerlijk met een vriendin geluncht, een paar uur getennist en ook nog eens genoten van een mooie wandeling met al het geluid van een vogelconcert.  Wat voel ik de versoepelingen als een bevrijding.

Zo fijn dat ik deze week weer op een terras heb kunnen zitten en dat ik met mijn partner weer uit eten heb kunnen gaan. Heerlijk, het gaat weer de goede kant op. Het aantal ziekenhuis- en IC-opnames en besmettingen zie je gelukkig niet meer dagelijks voorbijkomen op het Journaal. De besmettingen dalen nu heel snel door het grote aantal vaccinaties dat gezet wordt. Ik voel dat we hier allemaal een beetje aan meegewerkt hebben. Samen hebben we dit bereikt en samen kunnen we ervoor zorgen dat de versoepelingen verder doorgevoerd worden door ons nog steeds aan de regels te houden.

Ik vergeet snel de vergaande restricties van de afgelopen maanden maar denk ook dat de anderhalve-meter-afstand-regel nog wel even blijft. Ik had net een nieuwe doos mondkapjes gekocht maar die plicht lijkt nu ook snel te verdwijnen. Daar valt toch mee te leven.

Ik hoop nu op een fijne zomer, maar wat ik vooral hoop dat we er met z’n allen ervoor kunnen zorgen dat ook de volgende versoepelingen snel kunnen worden doorgevoerd.

L.O.E.S.

18 juni 2021

Cute, Grappige, Gelach, Zon, Maan

Geen reacties