Skip to main content

L.O.E.S. Eindelijk weer EK Voetbal

Gezelligheid…..

Wat wordt het al gezellig in de straten, langzaam maar zeker zie je ze overal weer oranje kleuren. Zelf zocht ik vanmorgen naar mijn oranje hoed van 7 jaar geleden. Hoe dan ook, ik ga zeker genieten van de Oranjegekte, want voor mij is het een groot feest.

Aan alles merk je dat het toernooi steeds dichterbij komt. Albert Heijn en Jumbo zijn gestart met leuke traditionele oranje acties, ook de vele biermerken weten met originele acties de aandacht te trekken. Ik zag al iemand lopen met Oranje tatoeages, hopelijk is het wel een nep-tattoo.  Oranje laat velen van ons niet onberoerd.

Natuurlijk hopen we dat Nederland heel ver gaat komen en hoewel de kans klein is, misschien worden we zelfs Europees Kampioen!

De laatste oefenwedstrijd tegen Georgië was heel bemoedigend zo kort voor het begin van het Europese spektakel en de sfeer was fantastisch.

De afgelopen tijd was het saamhorigheidsgevoel misschien ver te zoeken, met zo’n toernooi op komst gaat het toch zeker de goede kant op. Nu gaan we weer lekker met z’n allen de straten versieren. Het is nog maar de vraag of we weer met z’n allen voor de buis kunnen zitten, maar inmiddels heb ik al wat afspraken gemaakt om met z’n zessen te gaan kijken. Misschien nu mede door corona geeft dit voetbaltoernooi een extra gevoel van saamhorigheid en gezelligheid.

A.s. zondag om 21.00 uur is de eerste wedstrijd van Oranje tegen Oekraïne. Daar ga ik van genieten en bij deze wens ik iedereen heel veel kijkplezier.

L.O.E.S

11 juni 2021

Geen reacties