Skip to main content

L.O.E.S. genieten van de sneeuw en het ijs

Genieten…..

De afgelopen dagen keek ik wat vaker naar buiten en regelmatig check ik mijn mobiel voor de weersvoorspelling. Hoe leuk is het als we het aankomende weekend nog kunnen genieten van de dikke witte sneeuwlaag. Prachtige vergezichten met sneeuwbedekte planten en bomen. Heerlijk dat even de sleur wordt doorbroken en met misschien wel het aankomende weekend even een tocht op de schaatsen. Gisteren las ik in de krant dat er spontaan een après-ski werd georganiseerd in Amsterdam, je merkt dat iedereen zo het verlangen heeft naar iets leuks.

De voorspellingen voor het weekend zijn dat we misschien twee dagen kunnen schaatsen of moeten we juist geen verwachtingen hebben? Net als twee weken geleden toen tegen alle verwachtingen in de lock-down weer werd verlengd. Eerlijk is eerlijk, het bericht van de verlenging kwam niet geheel onverwacht. Maar ik had de hoop dat we na 8 februari weer een beetje normaal konden leven, helaas moeten we nog even volhouden.

Geniet van het weekend als het nog kan, geniet van de sneeuw en misschien zelfs van een mooie schaatstocht door het sprookjesachtig mooie, wit bedekte landschap met wie weet zelfs een heerlijk winterzonnetje.

L.O.E.S.

12 februari 2021

 Sneeuw en ijspret

Geen reacties