Skip to main content

L.O.E.S. houdt vol tijdens de lockdown

Soms ben ik het een beetje zat...

Bijna alles wat je leest, hoort of ziet gaat over Corona. Steeds meer besmettingen met de UK variant en sinds kort ook een ingestelde avondklok.Gelukkig verandert er voor mij weinig, als ik in de avond naar buiten wil ga ik aan de wandel met mijn hond en sowieso vind ik het heerlijk om in de avond op de bank televisie te kijken. Gelukkig kunnen we overdag nog veel doen zonder in een lockdown te zitten. Vanmorgen vroeg al met mijn partner en viervoeter aan de wandel op het strand, heerlijk een frisse neus gehaald  en dat voelt voor mij als een klein feestje. Ook kan ik nog steeds mijn werk uitvoeren met het maken van kunst, ik heb nu wat meer tijd om iets anders uit te proberen.

Mijn vriendschappen in de lockdown vormen ook geen probleem. Ik onderhoud  ze nu op een andere manier, pak wat vaker de telefoon, wandel wat vaker en ik merk dat ik er nu echt van geniet als ik iemand spreek. Wat ik natuurlijk heel lastig vind is dat ik niet even bij mijn vrienden langs kan gaan of ergens wat kan afspreken. Dat ervaar ik als heel vervelend en het is nog maar de vraag of het na deze periode met de avondklok wel voorbij is. Het is echt niet dat ik het niet eens ben met minder bezoek, minder mensen op straat, handen wassen en wat al niet aan maatregelen om het aantal besmettingen naar beneden te brengen. Gelukkig dalen de cijfers al, dus de lockdown waar we nu in zitten is al een bewijs van effectiviteit.

We moeten nog even volhouden en ons realiseren dat we toch nog heel veel mooie dingen doen in deze periode van lockdown, we kunnen door alle moderne techniek contact houden met elkaar en genieten van elkaar. SAMEN moeten we het doen want anders gaat het een onmogelijke opgave worden...

L.O.E.S

 29 januari 2021

hond aan strand wandeling

Geen reacties