Skip to main content

Coronastress

En ja hoor, nu was ik aan de beurt….

Afgelopen maandag voelde ik me niet zo goed, ik had last van mijn keel en was een beetje verkouden, gewoon niet zo lekker. Zou ik dan toch………

Juist deze week had ik allerlei afspraken die ik niet kon afzeggen en ook wilde ik per se met een vriendin gaan lunchen omdat ik haar al lange tijd niet gezien had. Ik hield mezelf steeds voor dat ik niet ziek was, maar zaterdagavond voelde ik me nog steeds niet goed. Op zondag heb ik de hele dag in bed gelegen en toen besefte ik dat het misschien toch wel verstandig zou zijn om me te laten testen. Terwijl ik bijna zeker wist dat ik geen Corona had want ik had helemaal geen koorts gehad. Maar om alle risico’s uit te sluiten heb ik een afspraak gemaakt om me toch maar op dinsdag te laten testen.

Na verschillende meningen te hebben gehoord vond ik het best wel spannend om me te laten testen. Maar ik moet zeggen dat het allemaal meeviel, het staafje in m’n neus was wel vervelend, voor mijn gevoel kwamen ze bijna tot aan mijn hersenen en na drie uur voelde ik het nog steeds zitten.

Uiteindelijk kwam de uitslag en bleek ik het coronavirus niet te hebben, gelukkig. Ik moet wel zeggen dat ik me toch weer meer bewuster ben geworden van het virus. Ik zie overal dat de mensen veel makkelijker worden met de anderhalve-meter-regel en andere maatregelen die genomen zijn.

Maar eigenlijk zijn we er nog helemaal niet vanaf, want ook als je je niet ziek voelt kun je toch positief getest worden op corona.

Zelf denk ik dat we nog even moeten doorzetten want samen komen we er wel doorheen.

L.O.E.S.

25 augustus 2020

Geen reacties