Skip to main content

L.O.E.S. is verkouden

En ja hoor, het zat er aan te komen….

Het buitenverjaardagsfeestje in een zomerjurkje heeft ervoor gezorgd dat ik nu snipverkouden ben en dat tijdens de ‘coronaperiode’

Nu ben ik me er heel goed van bewust dat ik rekening moet houden met mijn medemens. Ik merk bij mezelf vooral blinde paniek, ik noem het een regelrechte corona-paranoia.

Welke afspraken moet ik afzeggen?

Moet ik mezelf nu laten testen?

Wat als het corona is?

Met wie ben ik in aanraking geweest? En ga zo eigenlijk maar verder, het is gelukkig zomervakantie dat scheelt.

Ik ben er heilig van overtuigd dat het niets voorstelt en dat het om een verkoudheid gaat, maar zeker weet je het nooit. Ik heb geen zin in paniekreacties dus ik wil bij iedereen heel, heel ver uit de buurt blijven.

Dus ik blijf in quarantaine, verkouden ja, ik blijf braaf uit de buurt van mijn medemens. Verschrikkelijk is het wel, een verkoudheid is niet vervelend maar die corona-paranoia daar wil ik zo snel mogelijk vanaf.

L.O.E.S

11 augustus 2020

Geen reacties