Skip to main content

Met de camper een geplande vakantie

Ik ben geen planner en dat ben ik nooit geweest.

Toch besloten wij dit jaar onder het mom van “leuk dan hebben we iets om naar uit te kijken” onze vakantie eens ruim van tevoren gepland. Een mooie rondreis door de Scandinavische landen.
We boekten al vroeg onze campings en de overtocht met de boot.
We wisten nu voor de verandering eens ver voor vertrek waar de reis naartoe ging en wij verheugden ons erop. Maar dat duurde slechts een week!

Toen kwam de Corona en nu staat de wereld op z’n kop!

Een anderhalve meter vakantie zien wij niet zitten en met een mondkapje op de camping al helemaal niet. De lol is eraf. Zo zie je maar wat ervan komt met al dat plannen.
Wellicht worden we nu gecompenseerd door middel van een voucher van de boot voor de overtocht.
Ik denk dat ik de voucher van de boot maar aan ons voorbij laat gaan, want ik moet er niet aan denken om voor volgend jaar mijn vakantie te moeten plannen.

Dit jaar weer ongepland op pad om te genieten van de mooie plekjes in Nederland. Weliswaar met de anderhalve meter afstand!

L.O.E.S.

5 juni 2020

Geen reacties

Prikbord Berichten 'Vakantie'

Profiel foto van Gerrit

Samen leuke dingen ondernemen

Hallo, Ben jij die leuke ,gezellig vrouw die ik zoek. En ook nog van het leven ,wil genieten van alle mooie dingen in het leven. Bij voorbeeld om te wandelen te fietsen of te fotograferen een terrasje pakken, of samsn leuke dingen doen,zoals stedentrips ,vakantie en dorpjes en steden bezoeken. Of gezellig winkelen in groten steden. Samen een mooie tijd belevenen alles samen kennen delen en er zijn voor elkaar. En vriendschap, een latrelatie. Wil jij dat ook, laat dan wat van je horen. Want het is samen leuker en gezelliger dan alleen. Gr Gerrit,
Geplaatst door Gerrit op 01 mei 2024 om 12:10
Profiel foto van Gerrit

Museum en natuur wandelingen ,fietsen en shoppen

Hoi, zou het leuk vinden om hier een vriendin te ontmoeten die ook in de regio Rijmond woon. Ik wandel en fiets graag. Museum en kringloopwinkels /rommelmarkten. Stedentrips en vakantie. Vindt je dat ook leuk, reager dan lijkt me gezellig. Gr Gerard,
Geplaatst door Gerrit op 28 maart 2024 om 07:16
Profiel foto van Gerrit

Een leuke gezellige reis vriendin / maatje

Hallo zoek een leuke vriendin / maatje. Om samen leuke reisjes te maken. Met de bus of met eigen vervoer. Bijvoorbeeld een vakantie, B&B , appartement of hotel. En wie weet tot snel en wordt het een mooie vriendschap. Groetjs Gerrit.
Geplaatst door Gerrit op 29 februari 2024 om 08:00