Skip to main content

L.O.E.S. over klagers

Klagen, ik ben het zat…..

Ik merk dat ik er steeds vervelender, om maar niet te zeggen allergisch, voor word, mensen die maar lopen te klagen. En ik denk dat we daar eens mee moeten stoppen. We worden meegesleurd door de mensen die weer iets te klagen hebben en het brengt mij een negatief gevoel.

Gelukkig heb ik veel vrienden om me heen met een positieve instelling. Natuurlijk zitten we allemaal in een crisis en zitten we vaker niet lekker in ons vel. Maar toch probeer ik weer iedere dag er iets van te maken. Ik merk dat de Coronatijd een goed moment is voor een groot aantal klagers. Vroeger hadden we beroepsklagers, die bleven maar brieven schrijven of vragen stellen aan Gemeente, Provincie of het Rijk. Nu hebben wij er een heleboel nieuwe beroepsklagers bij gekregen vanwege de crisis waarin we zitten, gewoon mensen die altijd wat te zeuren hebben.

Om de zoveel tijd hebben we weer te maken met de virusontkenners, alles maken zij nog een graadje erger. De virusontkenners vinden het nodig om te demonstreren, schelden het zorgpersoneel uit en roepen dat Covid een hoax is, volgens mij hebben ze geen idee waar ze het over hebben. Deze tijd is voor hen de perfecte tijd om negatieve aandacht te vragen, dit zijn bij uitstek de beroepsklagers…..

Beroepsklagers, wat zou het fijn zijn om in deze moeilijke tijd nu even je mond te houden, het merendeel van de samenleving heeft het al lastig genoeg. Zetten jullie je frustraties even aan de kant en vervang de negatieve energie even voor iets positiefs, wedden dat jullie je een stuk beter gaan voelen……

L.O.E.S.

30 april 2021

Geen reacties