Skip to main content

Saunamaatje

Ga je mee naar de sauna?

Ben je gek op het bezoeken van de sauna maar wil je liever niet alleen? Zoek een saunamaatje. Niet iedereen houdt van de sauna bezoeken dus het is goed mogelijk dat tussen de mensen die je om je heen hebt verzameld geen saunaliefhebber te vinden is. Waarom niet op zoek naar een nieuwe vriend of vriendin? Iemand die gelijkgestemd is en net zo vaak als jij naar de sauna wil.

Wie wil je niet tegenkomen?

Volgens onderzoek staat in de top van mensen die je niet in de sauna wilt tegenkomen je collega’s en je buren. De sauna bezoeken is ook best specifiek. Het is daarom niet iets dat je zomaar met een willekeurige buurvrouw of met die ene collega doet. Niet met iedereen wil je de kwetsbaarheid van bijvoorbeeld blootzijn delen. Kortom: de sauna bezoeken doe je niet met zomaar iemand. Alleen daarom al moet je buiten je gebruikelijke netwerk proberen te denken. Maar dat kan best lastig zijn!

Voor elke wens

De sauna kent verschillende dagen. Zo zijn er gemengde dagen, waarbij het niet uitmaakt of je man of vrouw bent. Sommige vrouwen vinden dat een probleem, waardoor de speciale vrouwendagen in het leven geroepen zijn. Ben je vrouw en zoek je een vrouwelijk saunamaatje om die reden, dan is het handig om te weten dat er zulke dagen zijn. Houd je helemaal niet van de sauna in je blootje bezoeken, of ben je nog wat afwachtend? Kijk dan of er speciale badkledingdagen zijn. Zeker als je een nieuw maatje hebt die je liever eerst wilt leren kennen met een badpak aan.

Ontspannen of kletsen?

Gemiddeld genomen bezoekt men in ons land de sauna puur voor de ontspanning. Oeverloos kletsen lijkt daarbij niet de bedoeling. En toch gaan we er niet graag alleen naartoe. Een dagje naar de sauna is namelijk meer dan alleen stil in een warme ruimte zitten. Het is de beleving van een dag uit, compleet met tussendoor wat lekkers eten en drinken, een boekje lezen of een dutje doen. En vooral dat eten en drinken doen veel mensen niet graag alleen. Net als een nieuwe ruimte binnen stappen. Hoe gezellig is het om dat met een maatje te doen?

Alleen of samen

Hoewel je vooral voor jezelf naar de sauna gaat, is het dus eenvoudigweg leuker om samen te gaan. Tijdens de saunagang zelf ben je misschien niet zo aan het praten en kun je net zo goed alleen zijn. Maar op alle momenten tussendoor is het samen aangenaam. Dus hoe leuk is het om een saunamaatje te hebben!

Geen reacties

Prikbord Berichten 'Sauna'

Profiel foto van Rob

Vriendin gezocht voor leuke uitstapjes

Door de beperkte mobiliteit van mijn partner zoek ik een vriendin voor uitstapjes naar oude steden met een bijzondere architectuur. Wandeltochten, het bezoeken van de sauna of het strand ook prima. Natuurlijk worden alle uitstapjes op gepaste wijze gecombineerd met een hapje en een drankje op een mooi terras of in een leuk restaurant.
Geplaatst door Rob op 09 oktober 2023 om 18:31
Profiel foto van Amy

Saunamaatje gezocht. Drenthe

Lijkt me superleuk om samen naar sauna te gaan. Op vriendschappelijke basis. Alleen is maar alleen
Geplaatst door Amy op 29 augustus 2023 om 21:46
Profiel foto van Annerieke

Stel zoekt vrouw of stel voor vriendschap

Ik ben de helft van een stel waarvan de man (54) en ik als vrouw (53) beiden uit een scheiding komend het geluk weer bij elkaar hebben gevonden.
Wij komen graag in contact met een ander gezellig stel of vrouw van ongeveer onze leeftijd, maar jonger is verder ook geen probleem. Liefst in de omgeving van Amersfoort.
Wij houden van gezelligheid, bij elkaar op bezoek, uit eten, humor, dagje of weekendje weg, wandelen, terrasje pikken, dagje sauna etc etc.
Geplaatst door Annerieke op 26 augustus 2023 om 18:35