Skip to main content

Jannie stopt met daten

Mogen wij jullie voorstellen aan onze nieuwe gastblogster? Zij heeft als hobby het schrijven van blogs. Lees maar verder en ga mee in de wereld van Jannie.......

 

Blog Jannie

Dit is heel spannend een blog schrijven op een voor mij nieuw medium. Maar ik vind het ook zo leuk.

Ik schrijf het liefst over mijn eigen leven. Boeiend genoeg om steeds weer nieuwe dingen te ontdekken.

Omdat ik alleengaand ben zal het ook vooral over het leven van een single gaan.

Gisteren heb ik, na een lange tijd weer een bezoek aan mijn zoon en schoondochter gebracht. Op de terugweg, 2 uur met de auto, voelde ik mij rijk en vooral ontspannen. Ik dacht aan de afgelopen paar jaar, waarbij ik op verschillende datingsites actief ben geweest. Wat heeft het mij gegeven?? Veel frustratie. Ik kreeg dan ook steeds meer het gevoel, wil ik wel echt een partner? Ja, soms is het fijn om iemand te hebben waar je moeilijke en gelukkige momenten mee kan delen. Ja, en intimiteit mis ik ook.

Maar ja, een relatie is 24/7 en niet alleen als je iemand nodig hebt. Voor mij in ieder geval.

Ik heb besloten niet meer te jagen!

Vorige week heb ik mij ingeschreven op deze site.

Ik kijk uit naar fijne mensen, om mee uit te gaan, te gaan fietsen, wellicht een gezamenlijke hobby. Met elkaar gezellig eten, zowel binnen als buiten de deur. Een goed gesprek. En wellicht laat ik mij overhalen tot iets wat ik nog nooit gedaan heb. Gelukkig mogen we weer 1 persoon thuis ontvangen.

En gisteren naar huis rijdend bedacht ik, waarom altijd zoeken naar meer. Als het komt dan komt het, ik ga nu genieten van ....... ja, waarvan? Ik laat mij verrassen! 

Liefs

Jannie

 

1 Reactie

Profiel foto van Bram
Hallo Jannie, ik kwam je bericht tegen over het nooit meer daten. Ik ben net weer ingeschreven bij gewoonvriendschap. En kwam de blog tegen, nooit op zoiets gedaan. Maar jouw verhaal sprak mij zo aan, ik herken dat zo. Net wat je zei, als het moet komen, komt het wel op je pad. Ik heb gezocht naar je profiel maar kon het niet vinden, dus via reageren op je blog. Wellicht hebben we nog eens kontakt.
Geplaatst door Bram op 18 oktober 2021 om 18:26