Skip to main content

Profiel van Esther

Over mij

Ik ben een vrolijke 50-jarige vrouw. De eenvoudige geneugten van het leven zijn mijn grootste bron van geluk. Als ik mijn wandelschoenen aantrek en de natuur in trek, voel ik me levendiger dan ooit. De rustgevende geluiden van de natuur en de prachtige landschappen zijn mijn toevluchtsoord, een plek waar ik mijn gedachten kan laten varen en gewoon kan genieten van het moment.

Levensgenieter zijn is voor mij meer dan alleen maar buiten zijn. Het gaat om het omarmen van de kleine vreugdes van het leven, zoals het proeven van heerlijk eten, het delen van lachbuien met vrienden en familie, en het koesteren van elk kostbaar moment dat het leven te bieden heeft.

Mijn positieve kijk op het leven straalt uit naar de mensen om me heen. Ik houd ervan anderen aan te moedigen om te genieten van de schoonheid die overal om ons heen te vinden is. Voor mij is het leven een avontuur en ik ben vastbesloten om er elk moment van te genieten en er het beste van te maken!

Ingevulde interesses: 3

Wilt u het volledige profiel bekijken, vriendschapsverzoeken versturen en berichten plaatsen? Wordt dan lid van gewoonvriendschap.nl! Al lid? Dan moet je eerst even inloggen.