Skip to main content

Profiel van Annerieke

Profiel foto van Annerieke

Over mij

Hoi, leuk dat jullie de moeite nemen om mijn oproepje hier te lezen.
Ik ben de helft van een stel waarvan de man (54) en ik als vrouw (53) beiden uit een scheiding komend het geluk weer bij elkaar hebben gevonden.
Door de scheiding hebben we beiden wel veel van onze vrienden verloren en zijn dan ook op zoek naar nieuwe vriendschappen om daar samen weer leuke en gezellige dingen mee te kunnen ondernemen.
Wij komen graag in contact met een ander gezellig stel of vrouw van ongeveer onze leeftijd, maar jonger is verder ook geen probleem.
Het liefste wel bij ons in de buurt (omgeving Amersfoort), dit omdat wij zelf via openbaar vervoer moeten reizen, maar dat is geen probleem verder voor ons.
We zoeken niet specifiek naar bepaalde typen mensen, we zien wel wie we tegen komen en of er een klik tussen ons mogelijk is.
We hopen gewoon op een fijne en hechte vriendschap.
Wij houden van gezelligheid, bij elkaar op bezoek, uit eten, humor, dagje of weekendje weg, wandelen, terrasje pikken, dagje sauna etc etc.
Ingevulde interesses: 3

Wilt u het volledige profiel bekijken, vriendschapsverzoeken versturen en berichten plaatsen? Wordt dan lid van gewoonvriendschap.nl! Al lid? Dan moet je eerst even inloggen.