Skip to main content

Nep dating sites

Ondanks dat wij duidelijk geen dating site zijn maar dat onze site GewoonVriendschap.nl puur gebaseerd is op vriendschap wil ik toch graag dit blog schrijven.

Reden is dat ik gisteren op het dagelijkse journaal zag dat er maar liefst 700 datingsites zijn die gebruik maken van zogenaamde nepprofielen waar de eigenaren van die sites zich mee verrijken. Met enige verbijstering heb ik hiervan kennis genomen. Dat het gebeurt weten we allemaal, maar dat dit maar liefst 700 sites betreft ………. Wetende dat wij in een tijdperk leven van fraude, manipulatie, zelfverrijking en het egoïstische ‘ik’ in plaats van ‘wij’ zou ik heel blij zijn als er, ook op dit gebied, een onderscheid gemaakt zou kunnen worden tussen oprechte bedoelingen en ‘snel geld’.

Helaas bleek op het eind van dit journaalitem dat het niet duidelijk is of diegenen die zich hiermee bezig houden aangepakt kunnen worden, misschien biedt de toekomst perspectief.

Ik ben blij te kunnen stellen dat onze site gemaakt is vanuit een oprecht verlangen om meer vriendschappen voor 50-plussers te kunnen bewerkstelligen.

Ineke

 

Geen reacties