Skip to main content

Profiel van Serendipity

Profiel foto van Serendipity

Over mij

Ik ben in de zomer van 2023 een prachtig nieuw leven begonnen!
Voor het eerst in jaren woon ik weer alleen. Ik heb meer rust en balans, verwonder me over alle mooie kleine dingen en geniet enorm van het zélf bepalen en dingen op mijn manier doen. Nu ik bijna 60 wordt en mijn ouders in de 80 zijn, lijkt de dood iets geloofwaardiger. Dat maakt dat ik bewuster kies waar ik mijn tijd, energie, liefde en geld aan wil geven. Tegelijkertijd geeft mijn nieuwe vrijheid juist een gevoel van onbegrensde mogelijkheden.
Ik hou zielsveel van mijn dochter en ouders en ook erg veel van mijn ex en mijn 2 beste vriendinnen. Ik word heel blij van mijn NT2 klassen en de wekelijkse puzzels die het lesgeven meebrengt. Ik ben dol op nieuwe concepten, visies en mensen en gebeurtenissen die mij helpen om weer net even anders naar het leven kijken. Ik ga negatieve dingen waar ik niets aan kan doen, graag uit de weg. Want ik kan slecht tegen de combinatie narigheid en onmacht.
Ingevulde interesses: 8

Wilt u het volledige profiel bekijken, vriendschapsverzoeken versturen en berichten plaatsen? Wordt dan lid van gewoonvriendschap.nl! Al lid? Dan moet je eerst even inloggen.