Skip to main content

Profiel van Onno

Profiel foto van Onno

Over mij

Hallo lieve mensen, mijn naam is Onno
Als ziel ben ik dit keer in Nederland geboren in het Oosten, waar ik me dagelijks bezig hou met service werkzaamheden aan installatie in en om het huis in de breedste zin. Ik kom dagelijks veel in contact met allerlei mensen waar ik veel plezier aan beleef. Toch mis je de diepgang die je in een vriendschap met gedeelde interesses kan hebben, vandaar mijn aanmelding.
Graag kom ik in contact met een ieder die graag iets te vertellen heeft en niet bang is om met mij wat dieper als het oppervlakkige te kletsen, converseren en eventueel te discussieren. Tevens hou ik veel van humor, ben een eeuwige optimist en neem dingen niet al te zwaar. Tevens heb ik in dit huidige leven veel mee gemaakt en ook veel ervaringen opgedaan. Ik zeg altijd: "het gaat er niet om dat je valt, maar hoe je weer opstaat". In dat opstaan ben ik inmiddels een "master" in geworden :-)
Dus voor iedere mede ziel die interesse heeft om te kletsen, Hoi hoe heet jij?
Groetjes Onno
Ingevulde interesses: 6

Wilt u het volledige profiel bekijken, vriendschapsverzoeken versturen en berichten plaatsen? Wordt dan lid van gewoonvriendschap.nl! Al lid? Dan moet je eerst even inloggen.