Skip to main content

Profiel van Saskia

Profiel foto van Saskia

Over mij

ik ben saskia 56 jaar en HSP ( dit betekent hoog gevoelig persoon) ik woon in de mooie provincie Zeeland. Ik ben zoekende naar vrienden en vriendinnen.
ik ben chronisch ziek maar dat zie je niet aan mij (gelukkig voor mij) er zijn soms wel beperkingen zoals niet heel lang kunnen lopen en ik heb pijn 24/7 en ik kan geen zware dingen sjouwen en zo. ik laat dit niet mijn dagen verpesten, het is al moeilijk genoeg om soms ergens mee om te moeten gaan.
Op dit Moment heb ik geen relatie.
wat ik zoek zijn leuke mensen om leuke dingen te doen.
Ik ben geen zweverig type maar wel leuk, gezellig, spontaan soms te spontaan hahaha hou wel van grapjes en geintjes maar niet grof en totaal niet seksueel getint, ik ben niet preuts maar heb respect voor mijn medemens. Ik rook elektronisch dit heeft geen geur.
Ik hou veel van de natuur, lekker kletsen of samen dingen doen, koken bv.
een filmpje pakken of een betaalbaar terrasje., bordspellen of kaarten.
het allerbelangrijkste is eerlijkheid.
ik ben iemand die rechtsdoor zee is en mijn mannetje sta, soms intimiderend zeggen ze maar dat is absoluut echt niet zo, ik laat iedereen in zijn waarde.
ik kom op voor de mensen die het zelf niet kunnen of als iemand onrecht wordt aangedaan.
ik kan niet altijd direct op een berichtje reageren dit is geen desinteresse maar tijdsgebrek.
en ik kom op voor degene die dit niet zelf kunnen.
ik werk niet , heb daarom veel tijd. Op vakantie gaan met iemand waar ik echt een klik mee heb lijkt me ook superleuk, of met meerdere mensen.
ik hoop op leuke reacties.
iedereen een fijne voortzetting van de dag of avond, naar gelang je dit leest op welk tijdstip.
vriendelijke groetjes.
Ingevulde interesses: 6

Wilt u het volledige profiel bekijken, vriendschapsverzoeken versturen en berichten plaatsen? Wordt dan lid van gewoonvriendschap.nl! Al lid? Dan moet je eerst even inloggen.