A A

Vriendinnen of vrienden in omgeving Drenthe

Hallo ik heet Marietje en ben 54 jaar. Ik zoek vriendinnen of vrienden voor vriendschap geen relatie om leuke dingen mee te doen zoals uit eten gaan, bios, winkelen enz. Ik woon in gemeente Hoogeveen
Geplaatst door Marietje
op 28 september 2022 om 12:45

4 reacties

Hoi Marietje ik ben sindskort weduwnaar en ben op zoek naar nieuwe contacten gewoon vriendschap op leuke dingen te ondernemen. Mag graag wandelen met mijn hond, ergens wat drinken of eten. Mag er graag erop uit maar zou dit graag in gezelschap doen. Ik hoor graag van je, met vriendelijke groet Johan.
Geplaatst door Johan
op 5 november 2022 om 21:17
Hoi Marietje,
 
Ik woon in Meppel en ben ook op zoek naar mensen om met name om de weekenden leuke dingen mee te doen.   Als je t leuk vindt kun je me een berichtje sturen en een keer afspreken. 
Groetjes
Irene
Geplaatst door Irene
op 6 november 2022 om 08:44
Hoi Marietje, ik zoek een fijne vriendschap om gezellig met elkaar te kletsen, elkaar alles te kunnen vertellen, ongeacht elkaars eventuele lichamelijke en geestelijke problemen. 
Terrasje pakken, filmpje kijken, fietsen etcetera.
Woon in oosterwolde. 
Hoor graag van je
Geplaatst door Dirk
op 6 november 2022 om 10:14
Hallo Marietje,
Ik zoek een vriendin om ff te kletsen, leuke dingen doen, zoals ff uit eten of gezellig thuis samen eten. Ik ben wel zeer slecht ter been, ben afhankelijk van scotmobiel.
Misschien eens leuk om kennis te maken???
Geplaatst door Marlies
op 6 november 2022 om 15:04