A A

Activiteiten 50+

Workshop digiscoping

25 May 2018 om 10:00 in Zeist (Utrecht)

Workshop digiscoping

Digiscoping is fotograferen door je telescoop, bijvoorbeeld met je smartphone of een digitale camera. In deze leuke workshop voor beginners zetten we alle mogelijkheden mbt digiscoping eens op een rijtje. De fotografen Martin Hierck en Rob Kempers laten u in een aantal uur kennis maken met de diverse technieken van het digiscopen. Zaken als fotoapparatuur, gedrag in het veld, nabewerking van digitale foto’s alles komt aan bod. Bovenal laten wij u kennis maken met de combinatie tussen de telescoop en een smartphone. Een volledig nieuwe techniek die inmiddels niet meer weg te denken valt in de wereld van digiscoping.

De praktijksessie in de ochtend vindt plaats in het kantoor van Vogelbescherming in Zeist. Een lekkere lunch daarna is inbegrepen in de kosten.

Tijdens de middagsessie verplaatsen we ons naar de aangrenzende tuin en brengen wij de nieuw aangeleerde technieken in de praktijk. Na afloop van de workshop is er nog voldoende tijd om vragen te stellen en kunt u rustig rondkijken in onze prachtige nieuwe winkel.

Iedereen die met deze leuke hobby wil beginnen is van harte welkom. Natuurlijk is het handig als u in bezit bent van een telescoop en/of fototoestel maar dat is niet perse noodzakelijk.

Website: https://www.vogelbescherming.nl/ontdek-vogels/activiteiten/details/?excursie=1395&datum=4143

Activiteit toegevoegd door GewoonVriendschap.nl