Skip to main content

Profiel van clemens

Over mij

Hi ik ben Clemens (54). Ik woon in Haarlem samen met mijn kat.

Persoonlijkheid

Ik ben een rustige man met veel diepgang. Ik denk over veel maatschappelijke zaken na en ben geïnteresseerd in wat er om mij heen gebeurt. Van mensen om mij heen hoor ik dat ik veel interesse toon in andere. Dat wordt vaak gewaardeerd. Ik houd mij bezig met mindfullness. Hierdoor vind ik rust en balans in mijn leven. Dit is een belangrijke bezigheid voor mij, aangezien ik regelmatig kampt met onrustige gevoelens. Hierdoor is het aangaan van vriendschappen voor mij niet gemakkelijk. Ik hoop iemand te vinden die mij neemt zoals ik ben.

Vrije tijd

Ik ben vaak creatief bezig door kunstwerken te maken. Verder vind ik dagelijks ontspanning in wandelen en fietsen.

Ik volg ook een cursus bij de Herstel Academie, waarbij ik werk aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling is een groot aandachtpunt in mijn leven. Ik ben altijd op zoek naar verbetering en zie dit als iets positiefs.

Wat zoek ik

Een leuk mens die dicht bij woont (omgeving Haarlem). Iemand die vriendelijk en ontwikkeld is. Met wie ik kan praten over allerlei verschillende onderwerpen. Daarnaast zou het ook fijn zijn als wij samen plezier halen uit buiten zijn (wandelen en fietsen).

Ingevulde interesses: 3

Wilt u het volledige profiel bekijken, vriendschapsverzoeken versturen en berichten plaatsen? Wordt dan lid van gewoonvriendschap.nl! Al lid? Dan moet je eerst even inloggen.