A A

Blog 50+

L.O.E.S. Fietsen met de E-bike

Hand in hand…..

Als we tijd hebben gaan we vaak wandelen en nemen dan heerlijk de hond mee. Maar sinds we allebei een E-bike hebben wil mijn man steeds vaker fietsen. En natuurlijk het liefst samen. Onze dagelijkse wandelingen vind ik fijn, maar om nu ook nog te fietsen…….

Zelf fiets ik niet zo graag en na een drie kwartier krijg ik vaak pijn in mijn achterste, ik fiets liever met een bestemming. En na een uur fietsen merk ik dat het me begint te vervelen en helaas moeten de fietstochten van mijn man steeds langer duren. De weekenden fiets ik steeds vaker mee, dan heb ik wat meer tijd en het is toch gezond en je doet dan toch iets samen.

Nou ja samen, we fietsen vaak achter elkaar.

Ik kan niet altijd zeggen dat fietsen zo gezond is want steeds vaker eindigen we met een stuk appeltaart met slagroom of soms bier met bitterballen, want ja dat hebben we wel verdiend na een ‘lange’ fietstocht.

Zelf blijf ik wandelen een stuk gezelliger vinden. Met wandelen lopen we dan gezellig naast elkaar, we lopen hand in hand en kletsen over van alles en nog wat. Ach, het belangrijkste is dat we samen kunnen genieten van het buiten zijn in de natuur.

L.O.E.S.

6 augustus 2021

 


Terug naar blog Reageren