A A
Nieuwe mensen leren kennen 50+

Voordelen

Maandelijks nieuwe activiteiten
Gericht op 50-plussers
Controle van profielen
Voor stellen en alleenstaanden
Online chatten met andere leden

Dé vriendschapssite voor 50-plussers

Hier kun je als 50-plusser nieuwe mensen leren kennen. Leeftijdsgenoten, die net als jij op zoek zijn naar 'gewoon' vriendschap. Ben jij ook op zoek naar die vriend of vriendin waarmee je een interesse deelt? Iemand om mee te sporten, te winkelen of een praatje te maken? Schrijf je dan nu in. Bij GewoonVriendschap.nl vind je elkaar!

Inloggen

i
e-mailadres is geheim en niet zichtbaar voor andere leden.

* = verplicht
Inschrijven

Prikbord

Den Bosch

hallo allemaal, ik ben nieuw hiet. op zoek naar leuke mensen om iets samen te ondernemen. Er zijn hier veel leuke plekken om te wandelen, zoals Vught Ijzeren Man, het Bossche Broek. Ook hebben we een aantal leuke recreatie parken waar je ook fijn kunt wandelen. Maar mss heb je interesse in een stadsbezoek en altijd al eens de Sint Jan willen bezichtigen? Als Coriona het weer toelaat dan is het Noord Brabants museum echt een aanrader, een tocht door de Binnendieze of culinair uit eten en borrelen in onze Korte Putstraat. Ik neem je graag mee op een van deze leuke activiteiten. laat maar weten wie interesse heeft. Groetjes Sylvia uit Den Bosch

Activiteiten

5 februari 2021 om 10:00 in 's-Gravenhage

Mode in Kleur laat zien hoe kleding van vroeger en de mode van nu momenten van hoop kunnen bieden. En ons bovenal met elkaar verbinden in alle kleurschakeringen van de regenboog. Dit veelkleurige natuurverschijnsel staat niet voor niets symbool voor hoop, moed, trots en dankbaarheid. Al die prachtige kleuren komen aan bod in Mode in Kleur. Deze tentoonstelling, grotendeels samengesteld uit de eigen museumcollectie, is tijdens de covid-19 periode gemaakt en vertelt modeverhalen over de symboliek van kleur. In een tijd waarin enorme behoefte bestaat aan troost, verbinding en hoop, kan juist een tentoonstelling over mode dit bieden. De modewereld is immers gewend om vooruit te kijken en te reageren op de wereld om ons heen.
Wil je meer weten? Heb je nog vragen? Kijk dan eens bij veel gestelde vragen of neem anders contact met ons op.